5 Mart 2014 Çarşamba

İnternetten Beyaz Eşya ve Elektrikli Ev Aletleri Satın Almak İçin; TEKNOFISH


Sevgili Fadime Hanım, bizlerle iletişime geçtiğinde tanıdık Teknofish' i..
Binbir çeşit beyaz eşya ve elektrikli ev aletlerini bünyesinde bulunduran site sağladığı kolaylıkla bizlere güvenli alışverişin kapısını aralıyor.
www.teknofish.com 

Takipçilerimiz için 15 Nisan' a kadar geçerli 20 TL değerinde indirim kuponu da hazırladılar.
Kod: PAPATYA20

Bakalım Teknofish kendini nasıl tanıtıyor;

"40 yıldır toptan ve perakende sektöründe edindiğimiz tecrübeyle biliyoruz ki, ev elektroniği alışverişinde doğru kararı vermek imkansız değildir ama bazen çok zamanınızı alır. Her gün yenilenen teknolojilerin, onlarca marka ve modelin arasında sizin için doğru olanı bulmak ve ona en uygun fiyatla ulaştığınıza emin olmak için araştırmaya, karşılaştırmaya ve sizin ihtiyaçlarınızı anlayan birinin tavsiyelerine ihtiyaç duyarsınız.
Teknofish’in diğerlerinden farkı burada başlar. Bizim için önemli olan öncelikle ihtiyacınızın ne olduğunu anlamanızı sağlamaktır. Ev elektroniğine odaklı ve kullanıcı dostu yapımızla kalabalığın içinde kaybolmadan, ihtiyacınız olan ürüne en kolay şekilde ve en uygun fiyatla ulaşmanız için çalışırız.

Siz uğraşmayın diye biz sizin yerinize sıkı bir pazarlık yaptık.Teknofish’in uygun fiyat politikasının arkasında sektördeki tedarik gücü ve onlarca markayı bir aracı olmadan, doğrudan size ulaştırabilen satın alım ağı vardır. Size her zaman en uygun fiyatı ve “Günün Şansı” ile Teknofish’e özel indirimleri sunabilmek için pazarlık gücümüzü kullandık.

Siz seçmekte zorlanmayın diye en iyilerini seçtik.Her kategoride en iyi kaliteyi ve farklı ihtiyaçlara uygun modelleri size uygun fiyata sunabilmek için dünyanın önde gelen markalarını seçtik. Aynı zamanda Teknofish’e özel, başka hiçbir yerde bulamayacağınız markalarla anlaştık.

Siz fikir değiştirmek isterseniz diye ücretsiz iade olanağı sunduk.Teknofish tüm kullanıcıların ihtiyacı olan ürüne, en kolay şekilde, en uygun fiyatla ulaşması için çalışır. Ancak sizin fikir değiştirme hakkınıza da saygı duyar. Bu nedenle ücretsiz iade seçeneği ile iade sürecini de sizin için kolaylaştırdık.

Siz yorulmayın diye aklınıza gelebilecek tüm soruları cevapladık. Ev elektroniği alışverişi sırasında aklınıza gelebilecek soruların cevaplarına en hızlı şekilde ulaşmanızı sağlayacak ürün bilgilerini, rehberlerimizi, ürün detay açıklamalarını hazırladık. Olur da aklınıza başka bir soru gelirse diye 7/24 size destek verecek, her kategorinin uzmanlarından oluşan bir ekip yarattık. "

TEKNOFISH ELEKTRONİK HİZMETLERİ A.Ş.
Lati Lokum Sk. Alphan İş Hanı No: 3/3 
Mecidiyeköy-İSTANBUL

Destek Hattı: 0212 213 1933
e-mail: destek@teknofish.com


Hiç yorum yok: